Digitális Terméktervezés intro

Hogyan dolgozunk közösen

Arra bíztatjuk ügyfeleinket, hogy személyesen vegyenek részt a kollaborációra épülő folyamatunkban, mely során egy diverz szakmai csapat (technológiai/üzleti/termék szemlélet) ad választ a felmerült problémára. A gyors prototípus gyártással és design gondolkodással a végeredmény egy hatékony munkacsoport lesz, aki hétről hétre tudja az eredményeket szállítani.

Nézd meg mit mondanak rólunk mások

Ismerd meg gondolatainkat

Enlight | Határozott értékek mentén az útkeresésről, őszintén!

Biznisz Boyz podcast vendégei voltunk

Tapasztalt, komplett csapatok

Egy új termék létrehozása esetén elengedhetetlen, hogy több szakterület közös munkája által történjen a megvalósítás, szem előtt tartva az üzleti és stratégiai igényeket, beemelve a leggyorsabb és legjobban skálázható megoldásokat. Ezt csakis egy dedikált csapattal lehet eredményesen kivitelezni.

Technológiai szemlélet az első perctől kezdve

Egy digitális termék esetében jelentős figyelmet kell fordítani az architektúrlis kérdésekre, így nem tud tévútra terelődni a fejlesztés. Már az ötletelő meetingek esetében is jelen van ez a tudás, így segítve az üzleti döntések árnyalását.

Szoros együttműködés a projektgazdával

Hiszünk abban, hogy csakis szoros együttműködés keretében tud kialakulni igazán sikeres termék. Preferáljuk, hogy a projektgazda vegyen részt a heti munkában, legyen képben, vegyen részt a döntésekben, ezáltal nem kell nagy prezentációkon és hosszú meetingeken ülni, ahol meglepetések érnek.

Folyamatos validálás

Az agilis működés előnye, hogy folyamatosan lehetőség van az új ötleteket tesztelni és validálni. Segítünk ügyfeleinknek kutatási megoldásokkal válaszolni a hipotézisekre és minél előbb valós visszajelzést gyűjteni, ezáltal irányban tartható a hajó.

Mérhető termék, tiszta KPI-ok

Egy digitális termék előnye, hogy minden pontosan mérhető és célokhoz rendelhető. Segítünk kialakítani egy olyan analitika rendszert, mely megválaszolja az üzleti oldal kérdéseit és láthatóvá teszi az egyes mérföldkövek eredményességét.

Utókövetés és optimalizálás

Célunk, hogy ügyfeleinkkel szoros partneri kapcsolat alakuljon ki, ahol közösen fektethetjük le termékeik roadmap-jét, folyamatosan mérve, fejlesztve és optimalizálva a rendszerüket az aktuális igényekre szabva.

“Egy szinte hihetetlen helyzetbe kerültünk, ahol egy felhő alapú értékesítési rendszer és a világ egyik legnagyobb kártyás fizetést biztosító Szolgáltató rendszereinek az integrációja instabil, vagy leginkább nem működést eredményezett.

Az Enlight Digital Studio Kft, élén Seres Krisztiánnal ebben a szorult helyzetben teljes odaadással, precízen, folyamatosan egyeztetve és dokumentáltan támogatott bennünket.”

Zsolt Frendl

Aeroexpress

Olvasd rendszeresen érkező ingyenes tippjeinket

Érdekel milyen megoldásokkal tudod fejleszteni vállalkozásod digitalizálását?

Iratkozz fel szakmai hírlevelünkre

Növelni akarod a termelékenységed?

Hatékonyabban akarsz dolgozni?

Meg akarsz valósítani egy ötletet?

Telefonszám

+ 36 20 337 1596

Személyes kapcsolat

Budapesti irodánkban szívesen látjuk minden meglévő és leendő ügyfelünket.