Digitális Terméktervezés intro

Kiknek ajánljuk egyedi szoftverfejlesztés szolgáltatásunkat?

Az egyedi szoftverfejlesztés szolgáltatás széles körben hasznos lehet különböző szervezetek és vállalkozások számára. Tapasztalatunk szerint a következő szervezetek számára tudunk értékes megoldásokkal szolgálni:

 • Vállalkozások és cégek: Bármely iparágban tevékenykedő vállalkozásnak lehet szüksége egyedi szoftverre, amely segít az üzleti folyamatok automatizálásában, adatkezelésben, projektek nyomon követésében vagy ügyfélszolgálati rendszer kialakításában.
 • Startup vállalkozások: A startupok gyakran egyedi szoftverfejlesztést igényelnek, hogy egyedi üzleti modelljükhöz és igényeikhez igazítsák a technológiai infrastruktúrát. Egyedi alkalmazások, weboldalak vagy mobilalkalmazások fejlesztése lehetővé teszi számukra, hogy differenciálódjanak a versenytársaiktól és hatékonyabban kezeljék az üzleti folyamataikat.
 • Intézmények és kormányzati szervek: Olyan intézmények, mint az oktatási intézmények, egészségügyi szervezetek vagy kormányzati szervek, gyakran igénylik az egyedi szoftverfejlesztés szolgáltatásait a specifikus igényeik kielégítéséhez. Ezek lehetnek például oktatási platformok, betegnyilvántartó rendszerek vagy közszolgáltatási alkalmazások.
 • Non-profit szervezetek: Non-profit szervezetek is felhasználhatják az egyedi szoftverfejlesztést a tevékenységeik hatékonyabbá és hatásosabbá tételére. Az adománygyűjtő rendszerek, önkéntes koordinációs platformok vagy szervezeti irányítási eszközök fejlesztése lehetőséget ad a non-profit szervezeteknek, hogy jobban szolgálják a közösséget és céljaikat.

Ha kérdésed lenne vagy egy problémával keresnél meg minket, nyugodtan hívj vagy keress minket irodánkban nyitvatartási időben, hisz boldogan segítünk az elindulásban.

1

munkánk a hét alkalmazása lett a Google Play-en.

12

kiemelt alkalmazás az AppStore és Google Play áruházban.

4

globális Google Play kampány kiemelés.

13

év tapasztalat terméktervezésben és szoftverfejlesztésben

EGYEDI SZOFTVERFEJLESZTÉSI SZOLGÁLTATÁSUNK ALAPJA

Dedikált csapat

Cégünk szenior szoftverfejlesztőkből álló csapata dolgozik a problémád megoldásán, akik egyben cégünk alapítói is. Kollegáinknak ezért személyes érdekeltségünk van abban, hogy munkánkon keresztül befektetésed megtérüljön. Egyedi szoftverfejlesztést, digitális terméktervezést és projektjeink menedzselését házon belül, alapító tagjainkon keresztül végezzük.

Előre kiszámítható, rugalmas szolgáltatás

Ügyfeleink eltérő igényekkel rendelkeznek, melyeket mi rugalmasan személyre szabunk. Jól dokumentált szoftverfejlesztési folyamatunk munkapontjai előre láthatók, javaslataink alapján igényre szabhatók. Nem minden projektnél van szükség kockázat vagy performancia analízisre, de tesztekből is széles skála szerint állíthatjuk össze a projekthez legjobban illő módszert.

Adatbiztonság

Mérnöki tanulmányaink során szerzett elméleti tudásunkat 4 éven át tartó okos banki alkalmazások fejlesztésével ültettük át a gyakorlatba. Különösen fontos számunkra, hogy a nálunk fejlesztett szoftverekben a hálózaton utazó és szerver oldalon tárolt adatokhoz csak az alkalmazás felhasználójának legyen hozzáférése és csak ő adhat jogosultságot azok megtekintésére, használatára. Fontos továbbá, hogy az általunk fejlesztett alkalmazások szolgáltatásaihoz csak a jogosult felhasználók, egyéb alkalmazások férhetnek hozzá.

Mit nyersz velünk

Egyedi fejlesztés, csak rád szabva

Az egyedi követelménye kalapján fejlesztett szoftverek nem tartalmaznak felesleges funkciókat, mint más általánosabb feladat ellátására megírt szoftver. A gyakorlat azt mutatja, hogy akár pár hónap alatt képes megtérülni egy egyedi fejlesztésű folyamat támogató rendszer, mivel képes a vállalkozás hatékonyságát jelentősen növelni, illetve költségeit csökkenteni.

Gazdaságos karbantartás és továbbfejlesztés

Munkánk során gondosan dokumentáljuk az elkészült szoftver. Gondoljunk úgy a dokumentációra, mint egy egyetlen példányban elkészült autó tervrajzára vagy felhasználói kézikönyvére. Dokumentáció hiányában az autó az első komolyabb ütközésnél gazdasági totálkáros lenne, hiszen javításához nem áll rendelkezésre információ a jármű felépítéséről. Éppen ezért dokumentáció elengedhetetlen ahhoz, hogy mi vagy akár bárki a szoftverfejlesztő piacon gazdaságosan üzemeltethessen a szoftvert vagy könnyedén új funkciókat fejlesszen bele. Itt megjegyeznénk, hogy a dokumentáció ahhoz is elengedhetetlen, hogy a szoftver tulajdonosa más fejlesztő céggel folytassa a munkát.

Egyedi szoftverfejlesztési folyamatunk

#1 – Személyes egyeztetés, igények felmérése ötletelés

Minden munkafolyamaton lehet időt és költséget spórolni. A közös munka ott kezdődik, hogy partnereink folyamatoptimalizálási igényükkel hozzánk fordulnak.

Ügyfeleinkkel első lépéstől kezdve dedikált munkatársunk foglalkozik. Egy bemutatkozó beszélgetés keretein belül megismerkedünk egymással, megismerjük partnerünk szakterületét munkájának céljait. Ezután elkezdjük körüljárni az igényt amire egyedi szoftverfejlesztéssel tudunk megoldást szolgálni.

Az igények felmérése a követelmények világos megfogalmazásával és dokumentálásával zárul.

#2 – Terméktervezés

Egy egyedi igényre csak úgy lehet optimális megoldást kínálni, ha kellően körbejárjuk a problémát. Ennek során feltérképezzük a leendő felhasználók fájdalompontjait és megismerjük a jelenlegi munkafolyamatokat. Ezt követően a visszajelzések alapján elkezdjük a hatékonyságnövelést és folyamat javítást partnereink üzleti céljai mentén.

A terméktervezési fázis kimenete az a termék, ami a lehető legjobb megoldással szolgál partnerünk problémájára.

Terméktervezési, UX/UI szolgáltatásunkról itt még több információt találhatsz.

#3 – Dokumentálás és fejlesztés

Ügyfeleink problémájának jól definiált megoldásával a kezünkben a fejlesztés nem kihívás.

A fejlesztési szakaszban jellemzően 2 hetes sprintekben dolgozunk. A feladatokat az elemzési szakaszban meghatározott logikai és fontossági sorrendben végezzük el, az elkészült feladatokról heti riportot küldünk.

#4 – Tesztelés

A tesztelés nálunk a fejlesztési szakasszal együtt megkezdődik, amikoris világosan meghatározzuk a termékkel szemben támasztott követelményeket. A megfogalmazott követelmények egy teszt jegyzőkönyv alapját szolgálják. Ezeknek a követelményeknek a teljesítése történik a fejlesztés során. A tesztelés során a fejlesztett funkciókat mérjük össze a követelményekkel.

Az egyedi szoftverfejlesztés előrehaladtával minden sprint után különbőző teszteseteket végzünk és ezeket dokumentáljuk. A fejlesztett funkciókat az előre meghatározott összes eszközön teszteljük a kompatibilitás és a megfelelő megjelenés érdekében.

Az átadást egy átfogó felhaszálói teszt előzi meg, amikoris valós környezetben a leendő felhasználók próbálják ki a szoftvert a gyakorlatban. Amennyiben az elkészült funkciók hiba nélkül teljesítik a követelményeket, úgy a tesztelési szakasz véget ér és következik a szoftver átadása.

Ha gondolod megnézheted, hogy milyen szoftvertesztelési típusok vannak, amelyről itt találsz egy általunk írt összefoglalót.

#5 – Szoftver átadás és oktatás

Az átadási szakaszban telepítjük a szoftvert, ezzel felkészítjük azt az alkalmazási környezetében történő felhasználásra. Átadásra kerül a fejlesztési szakaszok során készült dokumentáció és kód halmaz.

Egy rendszer átadása során jellemzően szükség van a felhasználók betanítására is. Biztosítunk távoli vagy akár helyszíni oktatást, ahol az általunk készített felhasználói útmutató alapján mutatjuk be a rendszert azok számára akik a mindennapokban fogják használni azt.

#6 – Karbantartás és támogatás

Egy szoftver életciklusának legszámottevőbb része a karbantartási szakasz. Egy szoftver mindig változás tárgyát képzi és ez ebben a szakaszban fokozottan igaz. Egy jól megtervezett és dokumentált szoftver versenyelőnybe került azáltal, hogy költséghatékonyan módosíthatóak a meglévő funkciói vagy kerülhetnek bele új szolgáltatások. Azért fektetünk nagy hangsúlyt a tervezési szakaszra, hogy ügyfeleink az egyedi szoftver felhasználás során a legkevesebb költség érje fejlesztési és karbantartási oldalról.

Az általunk fejlesztett szoftverekre vállaljuk, hogy a követelményeknek megfelelően működik. Partnereink igényeihez mérten tudunk biztosítani rendelkezésre állást, melyen keresztül minden felmerült problémát záros határidőn belül megoldunk.

Referenciák

A „Hét Alkalmazása” a Google Play-en

1

munkánk a hét alkalmazása lett a Google Play-en.

Rendkívül büszkék vagyunk erre az eredményre, ami bizonyítja elkötelezettségünket az innovatív megoldások nyújtása iránt, melyek több millió felhasználó életét könnyítik meg.

Globális kiemelések

12.

kiemelt alkalmazás az AppStore és Google Play áruházban.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink megoldása számos alkalommal szerepelt globálisan kiemelt alkalmazásként több mint 190 országban.

KÖZÖS SIKERÉRT DOLGOZUNK

Üzleti tevékenységünk középpontjában ügyfeleink állnak, valamint az, hogy mind a vállalkozások, mind a társadalom számára értéket teremtsünk. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleinkkel együttműködve számos sikert értünk el.

Egységesített egészségügyi platform

100%

-os integráció a különböző platformok között.

Kifejlesztettünk egy egészségügyi platformot, amely zökkenőmentesen integrálódik az Apple Health, a Google Fit, a Fitbit és a Samsung Health szolgáltatásokkal. Ez a MedTech megoldás robusztus platformot biztosít az egészségügyi intézmények számára, hogy egységes felületen hozzanak létre szolgáltatásokat.

Integrált egészségügyi platformunk többféle állapotkövető technológia erejét használja ki, lehetővé téve az átfogó adatgyűjtést és -elemzést. A különböző forrásokból származó adatok egységesítésével az egészségügyi intézmények új betekintést nyerhetnek, és úttörő megoldásokat dolgozhatnak ki a betegellátás javításának érdekében.

Legutóbbi egyedi szoftverfejlesztési munkáink

Az egyedi szoftverfejlesztés során alkalmazott technológiák elsősorban ügyfeleink igényeitől függenek. Pontosan úgy választjuk ki fejlesztés során felhasznált eszközöket, ahogy egy mesterember kiválasztja a szerszámait – mindig olyan eszközzel dolgozunk amivel a feladat a leghatékonyabban elvégezhető.

Alkalmazott technológiák

Egyedi Frontend fejlesztés

Angular egyedi szoftverfejlesztés és webalkalmazás fejlesztés

Az általunk kedvelt Angular reszponzív webes keretrendszerrel még 2016-ban kezdtünk el dolgozni, akkor még angular.js-nek hívták.

Egyedi Backend fejlesztés

Node.js egyedi szoftverfejlesztés

A 2014 óta fejlesztünk Node.js környezetben. Ezalatt az idő alatt beléptetőrendszereket, bluetooth kommunikációt valós időben kiszolgáló szervereket és különböző microservice architektúrájú szolgáltatásokat fejlesztettünk.

Nest.js keretrendszerre épülő egyedi szoftverfejlesztés

2018-ban figyeltünk fel az akkor még fiatal Node.js-re épülő Nest.js keretrendszerre. Egy olyan javascript nyelven programozható backend keretrendszert kerestünk, amiben akár a frontend fejlesztőink is könnyedén tudnak fejleszteni. Mára az egyik legnépszerűbb Node.js keretrendszer lett belőle.

PHP szoftverfejlesztés Lavarel keretrendszerben

PHP fejlesztéssel 2011 óta foglalkozunk. Kezdetben CakePHP keretrendszerben fejlesztettünk egyedi igényeknek megfelelően, de az idők során a PHP-hoz választott technológiánk a Laravel lett.

Magento egyedi webáruház fejlesztés

Webáruház fejlesztési tapasztalataink egészen 2010-ig nyúlnak vissza. Az idők során sok nyíltforráskódú webáruház motorral dolgozunk. Többek között adtunk át projekteket WooCommerce, osCommerce, TomatoCart és ZenCart-al.

Egy rugalmasan bővíthető és könnyen továbbfejleszthető egyedi webáruház keretrendszert találtunk a Magentoban. Azért ajánlunk, mert ügyfeleinknek nem kell ahhoz e-commerce gurunak lenniük, hogy a beállításokon keresztül nap-mint nap üzleti igényeik szerint alakítsák a webáruházuk működését.

ASP.net .Net egyedi szoftverfejlesztés

Egyedi smart bank megoldásokat fejlesztünk ASP.NET keretrendszerben immár 3 éve. Különböző banki platformokat egyesítettünk egyetlen alkalmazáson belül ami az Azure-ban szolgálja ki az igényeket.

Az általunk javasolt kombináció frontend és backend egyedi szoftverfejlesztésre

Egy szoftver frontend oldalának keretrendszere általában köszönő viszonyban sincs annak backend oldalával. Eltérő programozási nyelv, különböző fejlesztési stílus, másfajta szemléletbeli megközelítés jellemzi a két oldalt. Az alkalmazott heterogén technológiákból adódóan a szoftver karbantartása legalább két teljesen eltérő szaktudást igényel. Ez komoly költség vonzatokkal járhat.

Ismert, hogy egy jól megtervezett szoftverrel tudunk a legtöbb költséget megspórolni annak életciklusa során. Tervezés során az szoktuk javasolni ügyfeleinknek, hogy az egyedi fejlesztést a lehető leghomogénebb technológiákkal valósítsuk meg ami a backend és a frontend érinti.

Erre a problémára megoldásként az Angular és a Nest.js kombinációját szoktuk javasolni. Ez a két frontend és backend keretrendszer fejlesztési szemléletben nagyon közel áll egymáshoz. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy kevesebb tudásra, erőforrásra van szükség. A fejlesztés során ugyanis frontend fejlesztőink akár a backend feladatokon is dolgozhatnak és fordítva, de a backend fejlesztőink is kompatibilisek lesznek frontend feladatok ellátására.

Mobil fejlesztés

iOS egyedi szofrverfejlesztés Swift nyelven Natív Android egyedi szofrverfejlesztés Kotlin nyelven
Natív mobilos megoldások iOS és Android renszerre (Swift és Kotlin)

A natív mobilfejlesztés előnye, hogy teljes szabadságunk van a megvalósításban, minden a gyártó által szolgáltatott funkció vagy szolgáltatás használhatóvá válik. Alapvetően ez a biztonsági választás, a sebesség és a minőség mindig biztosítható.

React alapú iOS és Android egyedi szofrverfejlesztés Flutter alapú iOS és Android egyedi szofrverfejlesztés
Cross platform mobilos megoldások (React Native, Flutter)

A cross platform megoldások régóta vágyott technológiák a piacon, az elmúlt években pedig végre a szükséges stabilitást és sebességet is elérték, így már bátran javasoljuk őket éles környezetbe is. Ezen megoldásokkal elég egy kódbázist készíteni, mely képes iOS és Android platformon is működni. Hardver közeli fejlesztésekhez továbbra is csak átfogó vizsgálat után javasoljuk, azonban az esetek nagy részében jó választás lehet.

Melyik mobilos technológiát válasszam?

A fejlesztés megkezdése előtt közösen felmérjük a kívánt funkcionalitást, illetve a termék jövőbeni vízióját is. Ez alapján tudunk egy javaslatot készíteni, mely tartalmazza az előnyöket hátrányokat és lehetséges kockázatokat az egyes megoldásokra vonatkozóan, megjelölve benne az általunk javasolt megoldást.

Egyedi szoftverfejlesztés során felmerülő gyakori kérdések

Tudjuk, hogy szoftverfejlesztéssel kapcsolatban rengeteg kérdést lehet feltenni. Amennyiben nem találtok választ kérdésetekre lépjetek velünk kapcsolatba nyugodtan vagy gyertek el budapesti irodánkba, ahol szívesen látjuk minden meglévő és leendő ügyfelünket.

Egy vállalkozás igényeit, céljait jellemzően egy személyes találkozó keretein belül szoktuk átbeszélni. Ezt követően kerül sor az alaposabb tervezésre. Budapesti irodánkban szívesen látjuk meglévő és leendő ügyfeleinket.

A szoftver a forráskód és a fejlesztés különböző fázisaiban lévő dokumentációk halmazát jelenti. Azt szoktuk mondani, hogy egy szoftver akkor képezi tulajdonát egy cégnek, ha annak bármely funkciójáról részletes leírás érhető el. Egy szoftvert akkor tekintünk jól dokumentáltnak, ha:

 • annak követelményei meg vannak fogalmazva
 • tervezése és fejlesztése során dokumentálásra került
 • minden funkciójának teszteléséről elérhetőek teszt jegyzőkönyvek
 • a telepítési folyamatait dokumentálás
 • rendelkezik érthetően megfogalmazott felhasználói útmutatóval ami a szoftvert használók számára készült

Mi minden fázisban körültekintően dokumentáljuk szoftvereinket és ezeket a dokumentációkat az átadás során ügyfeleink részére bocsátjuk.

Szoftvereinkhez biztosítunk távoli vagy akár helyszíni oktatást, ahol az általunk készített felhasználói útmutató alapján mutatjuk be a rendszert azok számára akik a mindennapokban fogják használni azt.

Az évek során fejlesztettünk faipari és erdészeti megoldásokat, dolgoztunk smart banki rendszerek integrációján, fejlesztettünk beléptetőrendszereket. Leggyakrabban üzleti partnerek számára fejlesztünk egyedi szoftvereket. Referenciáink listáját a következő oldalon találod. Munkáinkról itt olvashatsz bővebben

Új egyedi szoftverek és meglévő alkalmazások továbbfejlesztését is vállaljuk. Legacy szoftverek fejlesztésével kapcsolatban ügyfeleink általában feltérképezéssel és dokumentálással, teljesítmény optimalizálással vagy bővítéssel kereknek meg minket. Amennyiben legacy vagy létező szoftver feltérképezéséről, dokumentálásáról vagy továbbfejlesztéséről van szó, keress minket bizalommal.

A legacyként jegyzett szoftver annyit tesz, hogy azt még használják és feladatát tökéletesen ellátja, csupán nem felel meg modern kori irányelveknek. Bizonyos esetekben semmi gond nincs a legacy szoftverekkel. A legacy nem szitokszó, az ezzel a jelzővel illetett rendszerek a velük szemben támasztott követelményeket teljes mértékben teljesítik. Amint egy legacy rendszer nem képes hozni a vele szemben elvárt követelményeket onnantól beszélünk elavult rendszerről.

Legacyként tekintünk az olyan rendszerekre, melyekre a következő pontok valamelyike érvényes:

 • Elavult platformra fejlesztett.
 • Rég nem támogatott vagy gyártott hardverre készülő alkalmazás. Olyan nyelven vagy
  keretrendszerben megírt alkalmazás, melyet egyre kevesebb szakember fejleszt. Ilyen nyelv például a Cobol, melynek első verziója 1959-ben jött ki. 1997-ben a Gartner csoport úgy becsülte, hogy kb. 200 milliárd sornyi megírt COBOL alkalmazás létezik világszerte, mely az összes üzleti alkalmazás 80%-át adta. Ma ezzel szemben alig találunk helyet, ahol oktatnák ezt a nyelvet. Mainframe képzések indulnak, melyeket cégek magunk finanszíroznak és garantált álláslehetőséget biztosítanak a képzést elvégzők számára.
 • Nem lehet róla bármelyik pillanatban biztosra megmondani, hogy a vele szemben támasztott követelményeknek eleget tesz. Ezt úgy is meg lehet fogalmazni, hogy automatikus tesztekkel nincs lefedve, vagy nincs a legújabb verzióról egy manuális teszt dokumentáció, amik pontosan azt állítanák, hogy a szoftver jól működik.

Minden projekthez dedikált csapatot és projektmenedzsert biztosítunk.

Olvasd rendszeresen érkező ingyenes tippjeinket

Érdekel milyen megoldásokkal tudod fejleszteni vállalkozásod digitalizálását?

Iratkozz fel szakmai hírlevelünkre

Növelni akarod a termelékenységed?

Hatékonyabban akarsz dolgozni?

Meg akarsz valósítani egy ötletet?

Telefonszám

+ 36 20 337 1596

Személyes kapcsolat

Budapesti irodánkban szívesen látjuk minden meglévő és leendő ügyfelünket.