Choosly – találd el a többség akaratát

A Choosly egy mobiltelefonokra tervezett játék, melyben bele kell képzelnünk magunkat a játékosbázis helyzetébe, kitalálni a gondolataikat és megfelően becsülni, hogy mi alapján favorizálnak. Bár elsőre nem tűnik komplex kérdésnek, azonban jól megválasztott kérdések esetében, ez igazán kihívásokkal teli tud lenni, ezt erősítették meg az első valós felhasználói tesztek is, hiszen az alkalmazás már béta fázisban fut.

Simboostr weboldal és webapp

A Simboostr célja, hogy a szimulátoros versenyzők életét könnyítse, automatikus telemetria elemzésekkel és ebből készített vezetési tanácsokkal. A megtervezett termék egy olyan komplex e-sport adatelemző platform, amely pontos visszajelzést ad az autószimulátor versenyzők teljesítményéről, ezáltal hosszú távon növelve a hatékonyságukat. A vezetéstechnikai segítségnyújtás során a Simboostr AI megoldásra is épít, Alfie személyében.

Raktárkezelő rendszer

Raktárkezelő rendszer digitalizálása

Az Elektro-Sol Global Zrt. új raktárkezelő rendszerén közösen dolgoztunk a Digital Thinkers csapatával. A cél a Elektro-Sol analóg raktárkezelő folyamatainak teljeskörű digitalizációja volt, melyeket egy webes alkalmazással és egy mobilalkalmazással valósítottunk meg egyedi szoftverfejlesztés szolgáltatásunkon keresztül.

Voovo App

A Voovo csapatával egy olyan terméket hoztunk létre, mely a mindennapi tanulást segíti elő tanuló algoritmusok és spaced repetition segítségével.

Smart4Factory

SMT (surface-mount technology) gyártósor monitoring és optimalizációs szoftverének fejlesztése Ipar 4.0 alapokon.

Kontekt átvilágítás

A több díjat nyert startup munkájába a 0. időpillanatban sikerült becsatlakozni, mely együttműködés azóta is tart. A Kontekt csapatát digitális átvilágítással, állandó szakmai tanácsokkal, weboldal készítéssel és fakedoor teszt bonyolítással segítettük az eddigiekben.

TST Machine

Csapatunk digitális átvilágítás, illetve folyamat- és szolgáltatás optimalizálásban segítette a több, mint 30 éve működő, szerszámgépek forgalmazásával foglalkozó vállalkozást. Már egy fél napos esemény alatt számos problémapontot sikerült körvonalazni, amelyre különböző megoldási javaslatokat dolgoztunk ki.

Olvasd rendszeresen érkező ingyenes tippjeinket

Érdekel milyen megoldásokkal tudod fejleszteni vállalkozásod digitalizálását?

Iratkozz fel szakmai hírlevelünkre

Növelni akarod a termelékenységed?

Hatékonyabban akarsz dolgozni?

Meg akarsz valósítani egy ötletet?

Telefonszám

+ 36 20 337 1596

Személyes kapcsolat

Budapesti irodánkban szívesen látjuk minden meglévő és leendő ügyfelünket.