Ügyfeleinkkel együtt elért közös sikereink

Üzleti tevékenységünk középpontjában ügyfeleink állnak, valamint az, hogy mind a vállalkozások, mind a társadalom számára értéket teremtsünk. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleinkkel együttműködve számos sikert értünk el:

A „Hét Alkalmazása” a Google Play-en

1

munkánk a hét alkalmazása lett a Google Play-en.

Rendkívül büszkék vagyunk erre az eredményre, ami bizonyítja elkötelezettségünket az innovatív megoldások nyújtása iránt, melyek több millió felhasználó életét könnyítik meg.

Globális kiemelések

12.

kiemelt alkalmazás az AppStore és Google Play áruházban.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink megoldása számos alkalommal szerepelt globálisan kiemelt alkalmazásként több mint 190 országban.

Egységesített egészségügyi platform

100%

-os integráció a különböző platformok között.

Kifejlesztettünk egy egészségügyi platformot, amely zökkenőmentesen integrálódik az Apple Health, a Google Fit, a Fitbit és a Samsung Health szolgáltatásokkal. Ez a MedTech megoldás robusztus platformot biztosít az egészségügyi intézmények számára, hogy egységes felületen hozzanak létre szolgáltatásokat.

Integrált egészségügyi platformunk többféle állapotkövető technológia erejét használja ki, lehetővé téve az átfogó adatgyűjtést és -elemzést. A különböző forrásokból származó adatok egységesítésével az egészségügyi intézmények új betekintést nyerhetnek, és úttörő megoldásokat dolgozhatnak ki a betegellátás javításának érdekében.

Olvasd rendszeresen érkező ingyenes tippjeinket

Érdekel milyen megoldásokkal tudod fejleszteni vállalkozásod digitalizálását?

Iratkozz fel szakmai hírlevelünkre

Növelni akarod a termelékenységed?

Hatékonyabban akarsz dolgozni?

Meg akarsz valósítani egy ötletet?

Telefonszám

+ 36 20 337 1596

Személyes kapcsolat

Budapesti irodánkban szívesen látjuk minden meglévő és leendő ügyfelünket.