Voovo Appwww.voovostudy.com
Iparág
Oktatás
Projekt típusa
Projekt menedzsment Terméktervezés (UX/UI) Mobil alkalmazás fejlesztés
Időtartam
6 hónap
Clickup
Clickup
Figma
Flutter
Firebase

Ügyfél és termék

A Voovo egy oktatási startup, mely szeretné a mindennapi tanulást elősegíteni és szokássá tenni spaced repetition algoritmus használatával. A projekt kezdetekor az ötleten kívül egy prototípus állt rendelkezésre, mely alkalmas volt az alap folyamat kipróbálására. A projektet egy rapid terméktervezési szakasszal kezdtük, ahol kialakítottuk az MVP-hez szükséges funkcionalitást és kitűztük az előttünk álló mérföldköveket.Ezt követte az iteratív fejlesztési időszak, melyben többször irányt kellett váltanunk a változó igények és piaci lehetőségek miatt. A gyors fejlesztést és a gazdaságos karbantartást szem előtt tartva a termék Flutter technológiával készült, ezzel garantálva, hogy minél előbb a közel 100 fős belső tesztelő csapathoz kerülhessen.

Kihívások

Mivel viszonylag gyorsan kellett a terméknek tesztelhető állapotba kerülnie, ezért egy olyan agilis projekt stuktúrát alkalmaztunk, melyben párhuzamosan történt az egyes funkciók megtervezése, az elkészült kód tesztelése és az új funkcionalitás implementálása.
Technológiai szempontból az automatikus diagram kártya létrehozás során használt képfeldolgozó algoritmus izgalmas kihívás volt, több megoldás kipróbálása után egy hibrid megoldás született, melyben menet közben van lehetőség váltani az elvárt eredmény alapján.

Elkészült funkciók

iphone-12-black-1-3

Spaced Repetition algoritmus

Egy olyan napi ismétlődésen alapuló tanulási rendszert építettünk be, mely kutatások által bizonyítottan rendkívüli hatékonysággal tudja elmélyíteni az ismereteket és minden alkalommal csak annyi ideig kéri a gyakorlást, amíg az feltétlenül szükséges.

Képfeldolgozó algoritmus a villámgyors kártyalétrehozás érdekében

Többféle szövegfelismerő megoldást ötvözve alakítottuk ki a diagram kártya létrehozás funkciónkat. Ennek segítségével egy orvostan hallgató másodpercek alatt több 10 tanuló kártyát is alkothat magának, töredékére csökkentve a rögzítéssel töltött időt.

Többszintű struktúra és offline működés

A Voovo legnagyobb varázslata, hogy elég pár percet tanulással tölteni minden nap a kívánt hatás elérése érdekében. Ehhez elengedhetetlen, hogy bárhol bármikor elérhetőek legyenek a jól struktúrált tananyagaink. Az alkalmazás a háttérben menti tanulási eredményeinket és kártyáinkat a mobilitás érdekében.

Diktálás, hangrögzítés, szövegfelismerés, minden a gyors létrehozás érdekében

Szoftverünk egyaránt képes élő szövegből írást generálni, képről szöveget kiolvasni, ábrákon megtalálni a kitakarandó szövegeket és pillanatok alatt hangot rögzíteni, hogy bármikor is akarunk feljegyezni egy tananyagot, a lehető leggyorsabban tudjuk azt megtenni.

post review image

Nagyon jó élmény volt az Enlight csapatával dolgozni. Ha egy dolgot kéne kiemelnem, az a folyamatos kommunikáció és közös gondolkodás. A cégem minden haladásról, lépésről értesítve lett, legyen szó tervezésről, fejlesztésről vagy probléma feltárásról. Úgy éreztem semmi sem csúszik ki a kezem közül és minden időben elkészül, mivel egy csapatként, partnerként tudtunk együtt dolgozni.

Hermán Benedek

Alapító és ügyvezető - Voovo

Olvasd rendszeresen érkező ingyenes tippjeinket

Érdekel milyen megoldásokkal tudod fejleszteni vállalkozásod digitalizálását?

Iratkozz fel szakmai hírlevelünkre

Növelni akarod a termelékenységed?

Hatékonyabban akarsz dolgozni?

Meg akarsz valósítani egy ötletet?

Telefonszám

+ 36 20 337 1596

Személyes kapcsolat

Budapesti irodánkban szívesen látjuk minden meglévő és leendő ügyfelünket.