background

Weboldal készítés

Versenyszférába tervezett weboldal készítés szolgáltatásunk mérhetően kiemeli céged sebesség, SEO, használhatóság és hasznosság terén versenytársaid közül.

Weboldal készítés szolgáltatásunk a következő előnyökkel jár:

  • Villámgyors weboldalad előbbre rangsorolják a keresők,
  • Minden általad megjelölt versenytársadnál mérhetően jobb SEO értékelést kapsz,
  • UX szakértőink gondoskodnak az egyedi designról, illetve az intuitív és reszponzív böngészési élményről,
  • Gyors projekt indulás akár 1-2 héten belül.
This is just a decoration element

Weboldal készítési folyamatunk

11 éve foglalkozunk weboldal készítéssel. Ezalatt az idő alatt megtanultunk, hogy hogyan lehet felhasználóbarát, informatív, egyedi, gyors és SEO szempontból optimalizált weboldalt tervezni és készíteni.

A weboldalad tervzési és fejlesztési folyamata házon belül valósul meg. Nem dolgozunk sablonokkal, mert abban hiszük, hogy a legjobb megoldások kreativitásból, profizmusból, kooperációból és odafigyelésből születnek, csak így lehet sikeres az együttműködésünk.

Teljeskörű szolgáltatást kapsz egy csomagban. Közös munkánk eredménye egy kényelmesen használható, világos tartalommal rendelkező weboldal lesz, ami csúcsra fogja juttatni vállalkozásodat. A gördülékeny átállás érdekében ellátunk az új weboldalad használatához szükséges dokumentumokkal és oktatással. A megfelelő villámgyors tárhely beállításról, telepítésről gondoskodunk.

Weboldal készítést végző csapat Budapesten

Weboldal készítés 1. fázis – Személyes egyeztetés, ötletelés 🧠

Irodánkban személyesen van lehetőséged egyeztetni céljaidról, elképzelésediről amit az új weboldaladdal szeretnél elérni. Ez egy beszélgetős meeting lesz, ahol konstruktívan fogunk hozzáállni a terveidhez és igyekszünk majd segíteni, ha esetleg még nincsenek konkrét elképzelések a előtted a weboldalad elkészítésevel kapcsolatban.

Ez a találkozó részedről nem jár semmiféle elköteleződéssel, árajánlatunkat ezután a találkozó után fogod megkapni.

Weboldal készítés 2. fázis – Weboldal designjának összeállítása 🎨

Az igények tisztázása esetén elkészítjük a weboldalat arculatát. Ez a kreatív folyamat több lépcsőben zajlik nálunk, mely minden egyes lépésében kikérjük majd a véleményed, hogy mindenképp az általad elképzelt megoldás születhessen.

Erre érdemes rászánnod az időd, hogy mindenképp az általad legjobbnak ítélt megoldás születhessen. Tapasztalataink szerint azokból az együttműködésekből születnek a legjobb megoldások, amelyeknél ügyfeleink oldaláról is megfelelő mértékben befektetett figyelmet és kreativitást kapott a projekt.

Weboldal készítés 3. fázis – Fejlesztés, feltöltés 👨‍💻

A fejlesztőcsapatunk elkészíti az általad megálmodott weboldalt. Az telepítésre csakis teljeskörű tesztelést követően kerül sor, mert mindennek úgy kell működnie, ahogy megálmodtad. Ebben a lépésben lehetőséget biztosítunk arra, hogy elkezdd feltölteni tartalommal a weboldalad, de igény esetén mi is megtehetjük ezt helyetted.

Enlight Logo Symbol
Enlight Logo Symbol

Weboldal készítés 4. fázis – Weboldal átadás és oktatás 🤝

Az élesítés előtt átadjuk számodra azokat a dokumentumokat, amelyek a weboldalad használatához szükségesek. Amennyiben a webportálod komplexebb működésű, úgy megtanítjuk számodra, hogy hogyan tudod használni az elkészült funkciókat.

Ezután a lépés után elkészült és hosszútávon használható lesz vállalkozásod weboldala. Biztosítunk támogatást is, hogy weboldalad hosszú távon értékes, biztonságos és használható maradhasson vállalkozásod számára.

This is just a decoration element

Tedd meg az első lépést céljaid felé! 📫

Vedd fel velünk a kapcsolatot az itt található form segítségével vagy keress minket az alábbi elérhetőségeken.

Kapcsolat

Weboldal készítés során felhasznált technológiák

Weboldal fejlesztés során alkalmazott technológiák elsősorban ügyfeleink igényeitől függenek. Pontosan úgy választjuk ki fejlesztés során felhasznált eszközöket, ahogy egy mesterember kiválasztja a szerszámait – mindig olyan eszközzel dolgozunk amivel a feladat a leghatékonyabban elvégezhető.

Egyedi weboldalak fejlesztése során felhasznált technológiák

Angular egyedi weboldal készítés és webalkalmazás fejlesztés

Az általunk kedvelt Angular reszponzív webes keretrendszerrel még 2016-ban kezdtünk el dolgozni, akkor még angular.js-nek hívták.

Wordpress alapú egyedi weboldal készítés és webalkalmazás fejlesztés

WordPress keretrendszerre csapatunk 2013 óta épít webportálokat. Amennyiben egy könnyen kezelhető, gazdaságosan bővíthető weboldalt szeretnél úgy az esetek töbségében ezt a megoldást fogjuk javasolni.

PHP szoftverfejlesztés és webportál készítés Lavarel keretrendszerben

PHP fejlesztéssel 2011 óta foglalkozunk. Kezdetben CakePHP keretrendszerben fejlesztettünk egyedi igényeknek megfelelően, de az idők során a PHP-hoz választott technológiánk a Laravel lett.

Magento egyedi webáruház fejlesztés

Webáruház fejlesztési tapasztalataink egészen 2010-ig nyúlnak vissza. Az idők során sok nyíl forráskódú webáruház motorral dolgozunk. Többek között adtunk át projekteket WooCommerce, osCommerce, TomatoCart és ZenCart-al.

Egy rugalmasan bővíthető és könnyen továbbfejleszthető egyedi webáruház keretrendszert találtunk a Magentoban. Azért ajánlunk, mert ügyfeleinknek nem kell ahhoz e-commerce gurunak lenniük, hogy a beállításokon keresztül nap-mint nap üzleti igényeik szerint alakítsák a webáruházuk működését.

🤔 Weboldal készítés során felmerülő gyakori kérdések

Megválaszoltunk pár gyakori kérdést előre, melyeket reméljük hasznosnak találsz majd. Ha valamit esetleg mégsem találnál, akkor nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot.

A weboldalak, webportálok készítésének díját az igény bonyolultsága és a funkciók alapján határozzuk meg. Előzetesen tudunk értéket becsülni amennyiben a részletes igényt eljuttatjátok hozzánk, de végső árat egy részletes átbeszélés után szoktuk átadni árajánlat formájában. Az árajánlat elfogadása előtt részetekről ez a folyamat semmilyen kötelezettséggel nem jár. A weboldalak, webportálok elkészítésének díja nálunk 200 000 Ft és 900 000 Ft között mozog.

Ha mesélsz kicsit arról, hogy milyen funkciókat szeretnél a weboldaladra, akkor gyorsan tudunk neked mondani egy előzetes becslést. Ha kérsz egy visszahívást tőlünk hamar képbe kerülsz.

Igen. Amennyiben megkötjük a szerződést, úgy a szerződésben szereplő összeg felét előre el szoktuk kérni. Csak így tudjuk garantálni, hogy megfelelő mennyiségű időt allokáljunk a munkádra, illetve azt vettük észre, hogy partnereinket is szorosabb együttműködésre ösztönzi. 

Ez attól függ, hogy mennyire bonyolult az igény illetve attól, hogy mennyire konkrét elképzeléssel érkeznek hozzánk. Sokat tud gyorsítani a folyamaton, ha az ügyfél rendelkezésre áll és gyorsan választ ad kérdéseinkre, megkereséseinkre. Nagy vonalakban azt lehet mondani, hogy szerződés aláírásától kezdve 2-8 héten belül elkészül a weboldal, a legtöbbel 3 hét alatt végezni szoktunk.

Keressetek meg minket nyugodtan egy igénnyel és mi megmondjuk, hogy nagyjából mennyi időn belül tudjuk elvállalni az elkészítését.

Töltsd ki a weboldalon szereplő kontakt formot vagy kérj visszahívást.

Ezek után néhány napon belül felvesszük veled a kapcsolatot és átbeszéljük, hogy pontosan mire is van szükséged.

Ha mesélsz kicsit arról, hogy milyen funkciókat szeretnél a weboldaladra, akkor gyorsan tudunk neked mondani egy előzetes becslést telefonon, amennyiben kérsz egy visszahívást.

Személyes kapcsolat

Budapesti irodánkban szívesen látjuk minden meglévő és leendő ügyfelünket.